Bransch i förändring – Dalakassen upphör

Dalakassen har alltid haft som ambition, att vara den lilla lokala leverantören av middagskassar, med närproducerad mat i största möjligaste mån. Trenden i branschen går mot högre krav på flexibilitet och fler personliga variationer. Det har visat sig vara svårt som liten aktör, att hänga med i den utvecklingen, både tekniskt och praktiskt. Vi har tyvärr inte möjlighet att tillmötesgå alla olika önskemål som vi får in, på samma sätt som våra större konkurrenter klarar av. Det finns stora fördelar med att vara liten – och vissa nackdelar förstås… Därför har vi tvingats ta det svåra och tråkiga beslutet att lägga ner Dalakassens verksamhet. De sista leveranserna har redan gått ut.

Ett varmt tack till dig som varit kund hos Dalakassen! Även fortsättningsvis så kommer du att kunna inhandla närproducerade råvaror hos oss i saluhallen på Kulinariet, Landsvägen 38 i Stora Skedvi.

Varmt välkommen.

Kulinariet är ett centrum för småskaligt mathantverk i den vackra bygden Stora Skedvi.

Här kan du se när Skedvi Bröd gräddas för hand i vedeldade ugnar, handla delikatesser i saluhallen, fylla din glasflaska med mjölk från byn eller äta en kulinarisk lunch i restaurangen.

Njut av den unika miljön – se, smaka, shoppa, delta och upplev!

Kontakt: Landsvägen 38, 783 92 Stora Skedvi Tel: 0225-27 00 75
kulinariet.se | skedvibrod.se | visthusbodenistoraskedvi.se | dalakassen.se

Pin It on Pinterest